Το επόμενο ομαδικό σεμινάριο του Biodog για την διατροφολογία και διαιτολογία σκύλου για επαγγελματίες θα ξεκινήσει την Κυριακή 26/3/2023. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 6934 887 947 Close
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΩΝ

Ανάμεικτη διατροφή

Ανάμεικτη διατροφή

Στην ανάμεικτη διατροφή ταϊζουμε το σκύλο μας τροφές που έχουν διαφορετικές περιεκτικότητες σε υγρασία, όπως μαγειρευτό ή BARF σε συνδυασμό με ξηρά τροφή. Ή συνδυάζουμε ένα πιάτο ξηρά τροφή με διάφορα φρέσκα τρόφημα, όπως γιαούρτι, τυρί κτλ.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε αυτόν τον τρόπο ταϊσματος είναι η ποικιλία στη διατροφή του σκύλου μας. Αυτή δεν ευχαριστεί μόνο τον ιδιοκτήτη, αλλά και το σκύλο του.

Επίσης σε μίζερα σκυλιά μπορεί να είναι ένας τρόπος να ανακτήσουμε το ενδιαφέρον τους για το φαγητό.

Το εάν του ταϊζουμε τη ξηρά τροφή ανάμεικτα με τα φρέσκα υλικά, ή του τα δίνουμε ξεχωριστά, εξαρτάται από τον κάθε σκύλο και την ευαισθησία του γαστροεντερικού συστήματός του.

Πρέπει πάντα να έχουμε υπόψιν ότι ευαίσθητα σκυλιά μπορούν να αντιδράσουν αρνητικά σε μία απότομη αλλαγή συστατικών και να παρουσιάσουν πρόβλημα στο πεπτικό σύστημά τους.

Ένας κίνδυνος στην ανάμεικτη διατροφή είναι οτι η γενική θρεπτική αξία των ουσιών μπορεί να χαθεί και να οδηγήσει σε έλλειψη θρεπτικών ουσιών. Αυτό ισχύει ειδικά όταν γίνεται μείξη από ξηρά τροφή με ένα άλλο συστατικό ή με ένα συμπληρωματικό.

Εάν χρειάζεστε ένα διατροφολόγιο για υγιές ενήλικο σκυλί, πατήστε εδώ.

Join the conversation

ACCOUNT
Wishlist
ΣΥΝΔΕΣΗ
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Το καλάθι μου 0