Το επόμενο ομαδικό σεμινάριο του Biodog για την διατροφολογία και διαιτολογία σκύλου για επαγγελματίες θα ξεκινήσει την Κυριακή 26/3/2023. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 6934 887 947 Close
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΩΝ

Μαγειρευτό φαγητό

Μαγειρευτό φαγητό

Το κρέας, το ψάρι, η πατάτα, τα ζυμαρικά, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το σιτάρι είναι τα υλικά που τρώμε εμείς και τα σκυλιά μας.

Πρέπει να γνωρίζουμε όμως ότι, λόγω των διαφορών στο πεπτικό σύστημα, πολλές φορές δεν αρκεί για το σκύλο μας αυτό που αρκεί για εμάς. Για παράδειγμα ένας ενήλικος άνθρωπος που ζυγίζει 60 κιλά χρειάζεται την ημέρα περίπου 1000mg Calcium, 700mg φώσφορο και 200mg ιώδιο. Ένας σκύλος με το ίδιο βάρος χρειάζεται τη διπλάσια ποσότητα.

Οπότε, όταν αποφασίσουμε να ταϊσουμε μαγειρευτό, πρέπει να συμπληρώσουμε το μενού του σκύλου μας με συμπληρώματα ιχνοστοιχείων και βιταμινών. Αυτά μπορούν να είναι φυσικά όπως λάδι σολωμού, τριμμένο τσόφλι από αυγά, αλεύρι από φύκια ή ένα εμπορικό συμπλήρωμα.

Εάν χρειάζεστε ένα διατροφολόγιο για υγιές ενήλικο σκυλί, πατήστε εδώ.

Join the conversation

ACCOUNT
Wishlist
ΣΥΝΔΕΣΗ
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Το καλάθι μου 0