Διατροφή σκύλων

Για να καταλάβουμε την σημασία του κλάδου της διατροφολογίας σκύλων θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τον ρόλο που παίζει η τροφή στην υγεία και εξέλιξη κάθε έμβιου όντος.

Η επιστήμη της διατροφολογίας σκύλων είναι ευρέως διαδεδομένη σε χώρες του εξωτερικού (Η.Π.Α., Ελβετία, Γαλλία και αλλού).  Κλινικές μελέτες  έχουν αποδείξει ότι κάθε σκύλος έχει διαφορετικές διατροφικές ανάγκες που εξαρτώνται από την φυλή, την ηλικία, τον τρόπο ζωής και άλλα. Στην περίπτωση που οι ανάγκες αυτές δεν καλύπτονται τακτικά, είναι πιθανό να παρουσιαστούν προβλήματα υγείας (δυσπλασία, αλλεργίες, καρδιοπάθειες, καρκίνος κ.α.) που επηρεάζουν την ποιότητα και το προσδόκιμο ζωής του σκύλου.

Στο Biodog με εξειδικευμένα προγράμματα και πολύχρονη προσωπική εμπειρία είμαστε σε θέση να σας συμβουλεύσουμε για τη διατροφή του σκύλου σας ή και να σχεδιάσουμε το ιδανικό διατροφολόγιό του.

Στόχος μας είναι  να σας βοηθήσουμε μέσα από διατροφολογικές υπηρεσίες να εξασφαλίσετε φυσική υγεία και μακροζωία για τον σκύλο σας.

Φυσικη Υγεια και Διατροφή Σκυλων

Στο Biodog ελέγχουμε τη διατροφή του σκύλου σας με βάση τις ξεχωριστές ανάγκες του και σχεδιάζουμε το ιδανικό διατολόγιο στη μορφή που σας εξυπηρετεί (BARF, μαγειρευτό, μικτή διατροφή – μαγειρευτό και ξηρά τροφή).  
Οι διατολογικές υπηρεσίες του Biodog απευθύνονται σε κάθε κηδεμόνα σκύλου που ενδιαφέρεται για την υγεία και την ισορροπία του τετράποδου φίλου του.

Σεμινάριο Μαγειρεύω υγιεινά και φυσικά για τον σκύλο μου

Εαν θέλετε να μάθετε πώς να μαγειρεύετε σωστά και ποιοτικά γεύματα για τον σκύλο σας ή σκέφτεστε να τον ταϊζετε με ανάμεικτη τροφή (μαγειρευτό με ξηρά τροφή) το σεμινάριο «Μαγειρεύω για τον σκύλο μου» σας προσφέρει απαραίτητες γνώσεις για πλήρη και ισορροπημένα γεύματα.

Γενικές συμβουλές σχετικά με τη διατροφή

Στην περίπτωση που δεν ενδιαφέρεστε για απόκτηση διαιτολογίου ή για έλεγχο διατροφής, αλλά έχετε απορίες σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, το τάισμα και την ανατροφή του σκύλου σας, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε είτε τηλεφωνικά είτε στον χώρο μας. Καλέστε μας στα τηλέφωνά μας ή στείλτε μας email για να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Έλεγχος διατροφής για ενήλικο σκυλί

Εάν ταϊζετε ξηρά τροφή ή φρέσκο φαγητό τον σκύλο σας και δεν είστε σίγουροι αν καλύπτονται οι ανάγκες του τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, στο Biodog μπορούμε να εκτιμήσουμε τη διατροφή του σε σχέση με τις ιδιαίτερες ανάγκες του και να σας ενημερώσουμε για απαραίτητες αλλαγές.

Διατροφολόγιο κουταβιών 2-6 μηνών

Ειδικά στους πρωτους μήνες της ανάπτυξης, μία πλήρης διατροφή είναι προϋπόθεση για μία υγιή ανάπτυξη του κουταβιού. Ανάλογα με τη φυλή και το τελικό βάρος υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις όσον αφορά τη διατροφή.

Ανάλυση ανάπτυξης

Η ομαλή και υγιής ανάπτυξη του κουταβιού είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την ποιότητα της ενήλικης ζωής του. Το προσωπικό γραφικό διάγραμμα του κουταβιού σας μπορεί να σας βοηθήσει να φροντίζετε για την σωστή ανάπτυξή του.

Διατροφολόγιο για σκυλιά με διάφορα προβλήματα υγείας

Μία αλλαγή/προσαρμογή διατροφής σε περίπτωση αρρώστιας μπορεί να είναι απλά μία υποστήριξη και δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επίσκεψη στον κτηνίατρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυλώνας, Αττική

Τηλ.: 2295100026

Κιν.: 6934887947

E-mail: reb55987@gmail.com

Στείλτε μήνυμα

Παρακαλώ γράψτε το μήνυμα σας.