Σχετικά με εμένα

Το όνομα μου είναι Ρεγγίνα, γεννήθηκα το 1965 στην Αυστρία και μένω στην Ελλάδα από το 1986. Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολούμαι με το εκτροφείο μου, το Amalthea Nais, με την ανατροφή, την φροντίδα και την εκπαίδευση σκυλιών. Μέσω της στενής και συστηματικής παρακολούθησης της ανάπτυξης τους και των τρόπων επικοινωνίας τους, έμαθα πολλά για τις βιολογικές λειτουργίες και τις φυσιολογικές ανάγκες τους.

Επειδή πιστεύω ότι στην σωματική και ψυχολογική υγειά, στη συμπεριφορά και στη δυνατότητα συγκέντρωσης και εκμάθησης παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος ταϊσματος και το είδος της διατροφής, αποφάσισα να ακολουθήσω επαγγελματική κατάρτιση στην διατροφολογία στην ΑΤΝ Ελβετίας.

Μεγάλη χαρά μου είναι, και ήταν πάντα, να βοηθώ και να καθοδηγώ ανθρώπους με σκυλιά στην καθημερινή ζωή τους. Μέσα από συμβουλές και υποδείξεις με θέμα τη σωστή φροντίδα, την διατροφή, την ανατροφή και την εκπαίδευση, προσπαθώ να πετύχω μια μοναδική, υγιή σχέση ανθρώπου-σκύλου με βάση τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής και την νοοτροπία της κάθε ομάδας.

Χάρη στην εμπειρία που έχω αποκτήσει μέσα από τη δουλειά του εκτροφείου, την ειδική εκπαίδευσή μου στη φροντίδα και διατροφολογία σκυλιών, αλλά και την υποστήριξη που  παρέχω όλα αυτά τα χρόνια σε νέους ιδιοκτήτες σκύλων, μπορώ να σας προσφέρω όχι μόνο πρακτικές συμβουλές αλλά και την απαραίτητη θεωρητική γνώση για μια υγιή, αρμονική σχέση ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΣΚΥΛΟΥ.

Παρουσίαση της φυλής Labrador απο εμένα στην τηλεόραση του SKAI στην εκπομπή Παρα Τρίχα.

διατροφολογία σκύλων

Η ζωή μας

Γεννιόμαστε

Τρώμε

Μεγαλώνουμε

Ωριμάζουμε

Δουλεύουμε

Διασκεδάζουμε

διατροφολογία σκύλων

Ξεκουραζόμαστε

Γερνάμε

Στείλτε μήνυμα

[wpforms id="679"]

Τηλεφωνήστε μας

Τηλ. 229510026

Κιν: 693 4887947

E-mail: info@biodog.gr

);