Σε περιπτώσεις που αδυνατείτε να ανταπεξέλθετε στο σπίτι σας σε συγκεκριμένες ανάγκες του μικρού σας φίλου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με εξειδικευμένα προγράμματα στο δικό μας χώρο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και αφού απαντήσουμε σε κάθε απορία σας, θα αποφασίσετε για το αν θα προτιμήσετε να τον “αποχωριστείτε” για ένα μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να λύσουμε εμείς στο χώρο μας το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Τι προσφέρουμε:

Ειδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος με διαμονή στο χώρο μας

Το πρόγραμμα αδυνατίσματος απευθύνεται σε κηδεμόνες σκύλων που προβληματίζονται με το αδυνάτισμα του κατοικιδίου τους. Για πολλούς κηδεμόνες, λόγω των συνηθειών και του τρόπου ζωής τους, είναι δύσκολο να πετύχουν ένα υγιές και αποτελεσματικό αδυνάτισμα για τον σκύλο τους. Όμως, ειδικά σε σκυλιά με προβλήματα υγείας και ηλικιωμένα σκυλιά, το σωστό βάρος παίζει σημαντικό ρόλο στην γενική σωματική κατάσταση, εξασφαλίζοντας μία ποιοτική ζωή.

Το πρόγραμμα αδυνατίσματος περιλαμβάνει:

  • Διαιτολόγιο ανάλογα με την φυσική κατάσταση του κατοικιδίου
  • Φιλοξενία στον χώρο μας
  • Πρόγραμμα σωματικής άσκησης ανάλογα με την κατάσταση του σκύλου
  • Αναλυτικό διαιτολόγιο και λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με την συντήρηση του σωστού βάρους του σκύλου.

Συνεργαζόμαστε με το Pet Taxi για ασφαλή μεταφορά των κατοικιδίων σας.

Προσωπική υποστήριξη για crate training και εκπαίδευση καθαριότητας

Δεν είναι λίγοι οι κηδεμόνες που δυσκολεύονται να μάθουν στο κουτάβι τους το να χαλαρώνει στο crate του. Αυτό τις περισσότερες φορές οφείλεται στην έλλειψη χρόνου ή προγράμματος. Στο biodog μπορείτε να μας φέρετε το κουταβάκι σας για να του μάθουμε να ακολουθεί ένα καθημερινό πρόγραμμα βασισμένο στις προσωπικές σας ανάγκες.

Η προσωπική υποστήριξη περιλαμβάνει:

  • Πώς αντιλαμβάνεται ο σκύλος το crate και το πρόγραμμα
  • Συμβουλές σχετικά με το σωστό μέγεθος του crate, την σωστή τοποθέτηση και τον σωστό εξοπλισμό του
  • Καθοδήγηση σχετικά με τη συμπεριφορά που πρέπει να κρατάμε απέναντι στο κουτάβι κατά τη διάρκεια της εκμάθησης του crate
  • Συμβουλές για την εφαρμογή ενός κατάλληλου καθημερινού προγράμματος λαμβάνοντας υπόψη την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη και τις ανάγκες του κουταβιού
  • Συμβουλές σχετικά με την σωστή διόρθωση προβλημάτων γύρω από το crate training

Δουλεύοντας σεβόμενοι τα φυσιολογικά ένστικτα του σκύλου, θα σας βοηθήσουμε να γίνει το crate training μία διαδικασία χωρίς άγχος και προβληματισμούς.

Συνεργαζόμαστε με το Pet Taxi για ασφαλή μεταφορά των κατοικιδίων σας.