Το άγχος και ο φόβος για πιθανή έλλειψη ζωοτροφών οδήγησαν πολλούς κηδεμόνες σκύλων να φροντίσουν για κάποιες προμήθειες για τα τετράποδά τους.

Ιδιαίτερη ανησυχία όμως για το συγκεκριμένο θέμα δεν χρειάζεται να υπάρχει. Ας σκεφτούμε ότι τα σκυλιά επί χιλιάδες χρόνια τρεφόντουσαν από ανθρώπινα φαγητά και ότι οι ξηρές τροφές και οι κονσέρβες υπάρχουν μόλις λίγες δεκαετίες.

Ξέρουμε επίσης πως ένα υγιές ενήλικο σκυλί μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του τρεφόμενο από τα δικά μας φαγητά, υπό τον όρο βέβαια ότι εμείς ακολουθούμε μία ισορροπημένη διατροφή.

Ιδιαίτερη προσοχή στην διατροφή χρειάζονται τα κουτάβια, τα ηλικιωμένα σκυλιά και τα σκυλιά εκείνα που υποφέρουν από μία ασθένεια.

Να έχουμε όμως υπόψιν μας ότι σε περίπτωση που θελήσουμε να περάσουμε από ξηρά τροφή και κονσέρβα σε μαγειρευτό φαγητό, η αλλαγή θα πρέπει να γίνεται σταδιακά προκειμένου να αποφύγουμε διάρροιες και γαστρεντερίτιδες.

Στο Biodog είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο φροντίζοντας να ξεπεράσετε όποιο πρόβλημα εμφανίσει ο σκύλος σας. Παράλληλα παρέχουμε εξ αποστάσεως υποστηρικτικά προγράμματα που στόχο έχουν να προσαρμοστείτε ομαλά, ο σκύλος σας κι εσείς, στις νέες έκτακτες καταστάσεις.

Please follow and like us: