Όταν μας φαίνεται κάτι δύσκολο, γίνεται πιο εύκολο αν το κάνουμε μαζί.

Οι βασικές γνώσεις για το τί είναι ένα σκυλί, πως αντιλαμβάνεται το κόσμο γύρω του, με τί τρόπο επικοινωνεί και ποιές είναι οι ανάγκες του για να είναι ευτυχισμένο είναι η προϋπόθεση για μια υγιή αρμονική σχέση ανθρώπου και σκύλου.

Κάθε σκύλος, ανάλογα με τη φυλή του, το ιστορικό του και τις εμπειρίες του, έχει ένα μοναδικό ”χαρακτήρα”, ειδικές ανάγκες και το προσωπικό του τρόπο να εκφράζεται και να επικοινωνεί.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να αποκτήσετε μια υγιή, αρμονική σχέση με το σκύλο σας μέσα από εφαρμοσμένες γνώσεις, δηλαδή πρακτικές συμβουλές στα θέματα που αφορούν την συμπεριφορά, την επικοινωνία, τις διατροφικές ανάγκες και τη σωστή σωματική φροντίδα του σκύλου σας.  

  • Τα σεμινάρια γίνονται στο χώρο μας ή στο σπίτι σας (με συνεννόηση) ,
  • Τα σεμινάρια γίνονται με ραντεβού και σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
  • Μετά το σεμινάριο υπάρχει δυνατότητα υποστήριξης (μέσω τηλέφωνο ή
    email) σε θέματα που αφορούν το περιεχόμενα του σεμιναρίου και τις πρακτικές εφαρμογές τους.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια

Όταν αποφασίζουμε να πάρουμε έναν σκύλο, εμείς αποκτούμε ένα κατοικίδιο,

ο σκύλος αποκτάει μια

ΖΩΗ

Το είδος και η ποιότητα της σχέσης που έχουμε με το σκύλο μας σε όλα τα στάδια της ζωής του εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από τη κατανόηση μας για την προσωπικότητά του και τις ανάγκες του, αλλά και την ικανότητα μας να επικοινωνούμε μαζί του.

Στόχος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι να μάθουμε πώς θα αποκτήσουμε μια υγιή, αρμονική σχέση με τον σκύλο μας.

Εξατομικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια

εξατομικευμένα σεμινάρια για σκύλους

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από τα περιεχόμενα των σεμιναρίων τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, και να δημιουργήσετε το προσωπικό σας σεμινάριο.Το περιεχόμενο του σεμιναρίου είναι θέμα επιλογής σας.

Στόχος είναι να καλύψουμε τις προσωπικές σας ανάγκες και ελλείψεις σε συγκεκριμένα θέματα από τα περιεχόμενα των σεμιναρίων.

Διάρκεια σεμιναρίου:

Η διάρκεια του σεμιναρίου κυμαίνεται ανάλογα με το επιλεγμένο περιεχόμενο.

Εκπαιδευτικές συνεδρίες

Εκεί που τελειώνει η γνώση και αρχίζει η απόγνωση εμφανίζεται η βία.

Μέσα σε κάθε ομάδα ανθρώπου-σκύλου υπάρχουν παρεξηγήσεις και γίνονται λάθη. Οι περισσότερες από άγνοια, εγωισμό και έλλειψη επικοινωνίας. Το να βρούμε και να κατανοήσουμε την αιτία του προβλήματος είναι το πρώτο βήμα στο δρόμο που μας οδηγεί στη διόρθωση του προβλήματος.

Στόχος των συνεδριών είναι να βρούμε την αιτία του προβλήματος και τον ιδανικό τρόπο αντιμετώπισής, ανάλογα με την προσωπικότητα του ανθρώπου και του σκύλου του.

  • Οι συνεδρίες γίνονται στο χώρο μας.
  • Οι συνεδρίες γίνονται μετά από ραντεβού και σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
  • Μετά από τη συνεδρία υπάρχει η δυνατότητα για υποστήριξη στη διάρκεια της πρακτικής λύσης του προβλήματος (μέσω email ή τηλεφώνου) και μια συμβουλή για ένα κατάλληλο εξειδικευμένο μάθημα.

Πρακτικά σεμινάρια

Για ιδιοκτήτες που θέλουν να συνδυάσουν μια ευχάριστη ώρα σε προστατευμένο περιβάλλον στη φύση με μια χρήσιμη πληροφόρηση γύρω από το τετράποδο φίλο τους.

Καλύτερα να κάνουμε ένα βήμα ομαδικά παρά να τρέξουμε έναν

μοναχικό μαραθώνιο.

Στα πρακτικά σεμινάρια δίνουμε στην οικογένειά και το σκύλο σας τη δυνατότητα να περάσετε μία ευχάριστη ώρα σε ασφαλές περιβάλλον στη φύση και να αποκτήσετε χρήσιμες γνώσεις γύρω από τον σκύλο.

Στείλτε μήνυμα

[wpforms id="679"]

Τηλεφωνήστε μας

Τηλ. 229510026

Κιν: 693 4887947

E-mail: info@biodog.gr

);