Εκπαίδευση κουταβιών και ενήλικων σκύλων

Στο Biodog πιστεύουμε πως η εκπαίδευση του σκύλου είναι θέμα ανατροφής. Πρόκειται για μία αδιάκοπη διαδικασία που ακολουθεί πρωτίστως τις φυσικές ανάγκες και τα βαθύτερα ένστικτα τόσο του σκύλου όσο και του ανθρώπου.

Η ομαδικότητα, η αλληλοκατανόση και ο αλληλοσεβασμός είναι οι τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους βασιζόμαστε.

Στοχος μας δεν είναι ενας σκύλος που λειτουργεί μόνο με εντολές, αλλά ένας σκύλος που ακολουθεί το ένστικτό του τρέφοντας μία βαθιά εμπιστοσύνη προς τον άνθρωπό του.

 

Εκπαίδευση σκύλων & κουταβιών

Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στην ανατροφή και την εκπαίδευση σκύλων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια γλώσσα επικοινωνίας με τον τετράποδο φίλο σας, προκειμένου η συμβίωσή σας να γίνει ιδανική και για τους δύο.

 

Υποστήριξη/εκπαίδευση νέων κηδεμόνων κουταβιών 2-4 μηνών

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κηδεμόνες ενός κουταβιού ηλικίας 2-4 μηνών οι οποίοι χρειάζονται πρακτικές συμβουλές σε θέματα διατροφής, εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης, πρώτων βοηθειών.

Εκπαίδευτικό πρόγραμμα crate training και καθαριότητας

Η προσωπική υποστήριξη αφορά νέους κηδεμόνες κουταβιών ή σκύλων οι οποίοι προβληματίζονται σχετικά με την εφαρμογή του crate training και δυσκολεύονται με την καθημερινή συμβίωση με τον σκύλο τους.

Ο σκύλος και εμείς

Οι γνώσεις για τις φυσικές ανάγκες, την φυσιολογική συμπεριφορά και την αντίληψη των σκύλων είναι χρήσιμες πληροφορίες για μια υγιή σχέση μεταξύ ανθρώπων και σκύλων.

Ανατροφή κουταβιού 6-12 μηνών

Τα χαρακτηριστικά της περιόδου μεταξύ 6 και 12 μηνών είναι οι ορμονικές αλλαγές και η ολοκλήρωση της ανάπτυξης του σκύλου. Το σεμινάριο περιγράφει τις διάφορες συμπεριφορές του κουταβιού και τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε.

Υποστήριξη/εκπαίδευση για κηδεμόνες θηλυκών σε εγκυμοσύνη ή θηλασμό

Η προσωπική υποστήριξη αφορά νέους εκτροφείς και ιδιώτες που προγραμματίζουν μία γέννα και έχουν σχετικές απορίες. Η υποστήριξη καλύπτει το διάστημα της εγκυμοσύνης, τον τοκετό και τον θηλασμό.

Φιλοξενία σκύλων

Σε αντίθεση με τις περισσότερες πανσιόν, εμείς έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε έναν πολύ περιορισμένο αριθμό σκύλων. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Για μας οι φιλοξενούμενοι είναι μοναδικοί.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυλώνας, Αττική

Τηλ.: 2295100026

Κιν.: 6934887947

E-mail: reb55987@gmail.com

Στείλτε μήνυμα

Παρακαλώ γράψτε το μήνυμα σας.