Τα εξατομικευμένα διαιτολόγια που προσφέρει το Biodog σχεδιάζονται με τις πιο πρόσφατες γνώσεις και με σύγχρονα προγράμματα, σε συνεννόηση με τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες σας.

Πρώτα ενημερωνόμαστε για το ιστορικό του σκύλου σας (προτιμήσεις, δυσπεψίες, ασθένειες κτλ) και για την τροφή που καταναλώνει τωρα. Για αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε από εσάς να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο που θα σας στείλουμε μέσω email, μετά από το πρώτο τηλεφώνημά μας.

Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να κανονίσουμε μία προσωπική συνάντηση όπου θα συζητήσουμε όλες τις απορίες σας και τις επιθυμίες σας (προτιμήσεις μεταξύ BARF, μαγειρευτό, συνδιασμός BARF με μαγειρευτό), θα ελέγξουμε τη διατροφή που ακολουθεί ο σκύλος τώρα και στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη μας όλες τις παραμέτρους (φυλή, άσκηση, ηλικία, περιβάλλον, ταμπεραμεντο) θα σχεδιάσουμε ένα ιδανικό διαιτολόγιο για τον σκύλο σας.

Σε μερικές περιπτώσεις χρειάζεται ένα δεύτερο τηλεφώνημα στο οποίο θα σας ενημερώσουμε για τυχόν απαραίτητες αλλαγές. Εσείς θα λάβετε, μετά από 7 εργάσιμες ημέρες, ένα καινούριο διαιτολόγιο με αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο ταϊσματος και άλλες πληροφορίες σχετικά με το διατροφολόγιο σας.

Τυχόν απορίες σχετικά με το διατροφολόγιο που έχετε λάβει μπορούμε να λύσουμε μεσω τηλεφώνου ή email.